Voorstellen

 

Ik ben Saskia Krimp, woon in Haarlem. De praktijk die ik heb zit tevens in Haarlem.

In de kinderopvang heb ik een heleboel mogen leren over kinderen en hun ouders. Waar ze tegen aan lopen, welke problemen er spelen binnen het gezin en individueel.

Dit heeft mij aan het denken gezet om er iets mee te willen gaan doen. 

Door mijn eigen opvoeding en de problemen waar ik zelf tegen aan liep, ben ik naast een professional ook een ervaringsdeskundige. Ben zelf hoog sensitief, op de basisschool gepest, meerdere mensen die ik ken die zijn overleden, ben zelf bi en intersekse. Heb ook helaas veel mensen gekend die helaas niet meer onder ons zijn. 

Voor mij was dat allemaal de aanleiding geweest om een praktijk te starten voor jongeren en te kunnen gaan begeleiden bij de issues die spelen in jou leven. Heb daarom de opleiding Holistisch jongerencoach gevolgd om te kunnen starten.

Het holistische heb ik ook meegekregen in mijn opvoeding. Hierdoor heb ik veel mogen leren, groeien en ontwikkelen. Dit wil ik jou dan ook graag mee geven, dat je verder mag ontwikkelen, groeien en leren. 

Daarna heb ik ook nog andere opleidingen gevolgd om nog beter te kunnen gaan begeleiden met de onderwerpen die kunnen spelen in je leven.

 

Opleidingen die ik heb gevolgd in aanloop naar mijn praktijk:

 

~  2000  Sociaal Pedagogisch Werk 

~  2001 Cursus intuïtieve ontwikkeling 

~ 2015 Kindercoaching  

~ 2016 Coaching bij hoogsensitiviteit 

~ 2018 Magnetiseren

~ 2020 Holistisch opvoed-kinder/jongerencoach.

~ 2021 Aromatherapie/ Bachbloesemtherapie

~ 2021 Rouwcounseling