Spiritualiteit is natuurlijk een heel groot woord waar heel veel onder valt.

Zo heb je mediteren wat al spiritueel genoemd wordt, natuurgeloven wordt ook als spiritueel gezien. Maanvieringen, edelstenen, mediumschap zijn ook allemaal spirituele aspecten. Je kan geloven in engelen, in  buitenaards leven en in de natuurgeesten.

Het een is niet het andere, dus vandaar het brede woord spiritueel. Je kan enorm veel hebben met bijvoorbeeld een natuurgeloof, maar dan hoef je nog geen medium te zijn en andersom net zo goed.  Je kan veel hebben met bepaalde energieën van edelstenen en iets hebben met etherische olie, dat hoeft nog niet te betekenen dat je verder iets aan mediumschap of geloof doet.

 

Nu is de vraag wat jij onder spiritualiteit vindt vallen?

Mijn idee van spiritueel zijn is dat je durft te kijken naar wat er in de wereld gebeurt, dat je open staat voor andere.

Dat je een bepaalde gave hebt en die omarmt. Heel veel vlakken komen wel vaak met elkaar overeen. Meestal als je iets hebt met bijvoorbeeld geesten kunnen zien, sta je vaak ook open voor een natuurgeloof, al doe je er niets mee.

Of als je een bepaald natuurgeloof gevonden hebt, waarmee je verder wil gaan heb je ook iets met maanvieringen, edelstenen of kruiden. 

Het is een heel groot begrip, waar je veel mee kunt doen.

Wil je zelf ontdekken wat je kan en hoe je er mee om kunt gaan, kunnen we tijdens een paar sessies wel kijken wat je gave is, hoe je er mee om kunt gaan, waar je moet zijn om leuke spullen te kopen?

Neem dan contact met me op.