Holistisch kinder jongerencoach

Ben je hoog gevoelig en heb je bepaalde spirituele gave, dan kom je vaak het 1 en ander tegen. Dat kan ook gebeuren als je 1 van de 2 hebt.

Bij hoog gevoeligheid ben je vaak snel overprikkeld - snel moe na een dag gechilld te hebben met je vrienden - je snel doorhebt hoe iemand zich voelt die je goed kent - je snel iets van iemand over kan nemen, zonder dat je het doorhebt. Je hebt hier heel veel tricks voor om jezelf te beschermen. Naast de tricks is het ook goed om te weten dat hoog gevoelig zijn niet alleen maar vervelend is. Het is vaak vermoeiend, ook is het een goed iets. 

Ben je iemand die een talent heeft om met bijvoorbeeld geesten kan praten of dat je andere energieën voelt of dat je met je handen iemand kan healen? Het kan zijn dat je dit niet als een talent ziet. Dat je het als zwaar vervelend ervaart. Niemand begrijpt je voor je gevoel, je durft er met niemand over te praten. Waarom kan je dit dan? Omdat je er goed in zal kunnen worden, als je er iets mee gaat doen. 

Als kinder en jongerencoach kan ik je hierin helpen om er mee te mogen werken. Zowel met je hoog gevoeligheid als met je talent kan ik je laten zien hoe je het kan gebruiken, hoe je jezelf kunt beschermen tegen de energie van andere, dat je het gevoel hebt dat je geloofd en begrepen wordt. Ook kan je dan kijken wat je precies wil doen, of dat je even rust er van wil en dat je er later wat mee gaat doen. Wat je keuze ook is, samen gaan we er aan werken. 

Naast er over te praten kan ik je ook helpen om je te magnetiseren of kunnen we aromatherapie gaan doen of Bach bloesemtherapie. Dit is een andere manier wat net zo goed kan helpen als praten. Het werkt ondersteunend.

Bij de links staan er meerdere sites die handig kunnen zijn om eens te checken. Bij de youtube kanaal van Allison DuBois is het wel goed om te weten dat je goed Engels moet kunnen.

Als je wil kan je een afspraak maken met me. Check bij contact om me te bereiken.