Holistisch opvoed-kindercoach

 

Er kunnen talloze redenen zijn, waardoor er iets aan de hand is binnen het gezin en jullie willen graag terug naar balans in het gezin. 

Enkele voorbeelden kunnen zijn:

 

- slecht slapen

- hoog sensitiviteit

- scheiding

- pesten

- leerproblemen

- je kind ziet iets wat jullie niet zien en blijft er op terug komen

- terugval in een ontwikkelingsgebied

 

 

 Vanuit de holistische werkwijze ( dat wil zeggen je lichaam, geest, emotioneel en energetisch) proberen we weer de balans terug te krijgen binnen het gezin.

Ik zal tijdens de intake met jullie als ouders een gesprek hebben en ik zal een gesprek hebben met jullie kind. Het vervolg wordt besproken tijdens de intake.

De vervolgconsulten zijn afzonderlijk van elkaar. Soms zijn er consulten samen. Tijdens deze consulten met jullie kind zal ik o.a. gebruik maken van tekenactiviteiten, aromatherapie, systematisch waarnemen en magnetiseren.

Bij de consulten met jullie als ouders kan er ook aromatherapie, systematisch waarnemen en magnetiseren ingezet worden.

 

Systematisch waarnemen is werken met pegdolls. Je hebt jou als peggdoll die je neerzet en vervolgens pak je andere pegdolls die je ouders, grootouders, broers en/ of zussen voorstellen. Aan de hand van hoe je die neerzet, komen we te weten hoe je bepaalde dingen altijd ervaren hebt en wat dat met je gedaan heeft. Van daaruit kunnen we kijken wat je nodig hebt, om het achter je te laten, mocht dat nodig zijn.

 

 

      

 

 BTW nummer: NL003588922B96

 KVK Nummer: 81654170