Holistisch gezins-kindercoach

 

Vanaf  heden is het mogelijk om een afspraak te maken voor coaching binnen het gezin. 

De eerste stap kan enorm lastig zijn om iemand om hulp te vragen, toch kun je er soms niet meer omheen. De hulpvraag kan zo groot zijn, dat je wel moet voor je gevoel.

Waar je me voor kan benaderen als gezins-kindercoach:

- scheiding,

- pesten,

- leerproblemen,

- zelfvertrouwen is er niet meer,

- contact onderling verslechterd binnen het gezin,

- je kind steekt niet lekker in zijn/ haar vel en de oorzaak is onbekend,

- sociale aspect is moeilijk/ lastig,

- vanuit school is er een coachvraag/ hulpvraag neergelegd. 

 

Eerst heb ik met jullie de ouder(s)/ verzorgers een intake gesprek. Hierin bespreken we de hulpvraag wat er aan de hand is en wat de verwachtingen zijn. Het tweede gesprek is met jullie kind, waarbij ik zal gaan bespreken wat jullie kind ervaart. Of jullie hulpvraag bekend is bij jullie kind, of dat jullie kind iets anders ervaart.

Doormiddel van een creatieve opdracht probeer ik er achter te komen wat er speelt. Dit koppel ik terug aan jullie, de ouder(s)/ verzorgers.

Er volgt een behandelplan, die ik met jullie besproken heb.

Het behandelplan zal voornamelijk met jullie kind zijn. Tijdens een sessie kan het voorkomen dat we gaan tekenen, praten, een spel spelen om via het spel te kunnen praten en aromatherapie kan ingezet worden.

Affirmaties kunnen ook tijdens de sessies naar voren komen.  Ook kunnen we EFT behandelingen doen. EFT werkt via acupuntuurpunten om je systeem om tezetten.  Je zegt dan bepaalde zinnen om je mindset te veranderen, terwijl je de acupunctuurpunten aanraakt. Net als met affirmaties, die zonder acupunctuurpunten werkt.

 

Het kan zijn dat er een vermoeden is voor een intolerantie of een voedselallergie. Via een spiertest kunnen we er achter komen wat de oorzaak is van de intolerantie of allergie.

 

Mochten jullie er voor open staan, kan het ook zijn dat ik een magnetiseer sessie hou. 

Het behandeltraject kan inhouden dat we een aantal sessies houden. Hoeveel sessies hangt van de hulpvraag af en hoe snel jullie kind de behandelingen oppakt. Er zal elke keer een terugkoppeling zijn naar jullie, er zal een tussentijdse evaluatie zijn en een eindevaluatie.

Via deze weg wil ik jullie verwelkomen in mijn praktijk en je mag altijd vragen stellen. Via het contact kunnen jullie me mailen of bellen voor vragen en afspraken inplannen.

 

Je bent welkom in mijn praktijk in Haarlem. Het behandelplan kan ook via whatsapp videobellen/ gmail vergadering of thuis plaatsvinden.