Aromatherapie, magnetiseren en Bach bloesemtherapie

 

Deze drie aspecten zijn inzetbaar naast het coachen.

Alle drie zijn ontspannend, ondersteunend en werken door in het systeem.

 

Aromatherapie kan zowel in geurvorm als via massage gebruikt worden. Hierbij worden etherische oliën gebruikt. Als je ergens mee loopt en tijdens de gesprekken moeilijk vindt om het bespreekbaar te maken, dan is aromatherapie een goede vorm om je verder te helpen. Juist omdat je niet praat, maar puur ervaart door de geur en eventueel massage kun je ontspannen en via die weg ook verwerken. Via de geurvorm kan je een aantal druppels in water doen in een verdamper en op die manier verspreidt de geur door de ruimte heen. Het kan je ook helpen om beter te ontspannen, beter in slaap te komen of je gedachte te ordenen.

In massage vorm helpt het je om fysiek te ontspannen. Het kan ook daardoor dieper inwerken, zeker in combinatie met de verdamper. Als je gebruik wil maken voor aromatherapie tijdens de consulten kan dit altijd. Het kan ook zijn dat je alleen aromatherapie wil. Dan kan je hier een afspraak voor maken.

 

Magnetiseren is een handoplegging. Dit werkt vooral ook als een ontspanningsvorm en ondersteuning voor de consulten.  Het werkt ook een stuk door. Met magnetiseren hoef je niet te praten, je eventuele blokkades worden hierbij omgezet en kunnen verminderen. Het kan verzachtend werken, ook bij fysieke klachten. Je kan magnetiseren bij een consult krijgen, na afloop van de gesprekken of er voor. Voor magnetiseren kun je ook apart een afspraak maken.

 

Bach bloesemtherapie is een vorm van druppels die je inneemt. Er zijn tincturen van bloemen, bomen die gebruikt worden om je verder te helpen. Vaak is het nog moeilijk te verwoorden wat er speelt, of je bent je nog niet bewust van problemen die al wel een rol spelen in je leven, of blokkades die je niet weet te verhelpen. Samen kijken we dan welke Bach bloesem we kunnen inzetten om blokkades te verhelpen of problemen bewust te maken. Dit is een hele fijne vorm om mee te werken, je hoeft niet te praten om jezelf verder te helpen. Wel zal er uiteindelijk gesprekken plaats vinden, want Bach bloesems zijn een gedeelte van de therapie. Het helpt vooral voor onderliggende problemen. Het is een hele goede ondersteuner voor de consulten.

Voor Bachbloesem kun je ook apart consulten afspreken.