Magnetiseren en kinderen

 

Kan magnetiseren wel bij kinderen? Dat is een vraag die bij ouders wel kan komen. Juist omdat je niet weet wat het doet bij een kind en zeker niet als je kind nog niet zo goed kan verwoorden wat hij of zij voelt. 

 

Magnetiseren bij kinderen werkt heel goed. Kinderen staan vaak nog heel erg open en ontvangen daarom juist des te makkelijker wat ze op dat moment nodig hebben. Een behandeling met magnetiseren kan ze net dat steuntje in de rug geven om door te gaan en de moed er in te houden. Zeker als ze onzeker zijn en gepest worden kan dat enorm schelen.

 

Mocht je kind problemen hebben qua gezondheid kan een behandeling een goede ondersteuning zijn. De arts moet wel geraadpleegd zijn en eventueel medicatie voorgeschreven. Mocht je een extra zetje voor de behandeling nodig hebben, zodat de medicatie goed zijn werk doet kan magnetiseren net die steun zijn die je zoekt. Het zal niet genezen van de kwaal, maar verminderen kan het wel.Zeker als je een kneuzing hebt, helpt het de genezingsproces versnellen. 

En voor kinderen is dit extra fijn, omdat die altijd open staan voor die ondersteuning. 

 

Kinderen denken niet na over hoe en wat het allemaal doet. Kinderen voelen het en op die manier 'beoordelen' ze het. Juist omdat kinderen niet er over nadenken, heeft het sneller effect en gaan ze sneller over tot de orde van de dag.

 

Heeft een behandeling magnetiseren dan geen bij effecten voor een kind? Net als voor volwassene kunnen de klachten eerst wat versterkt worden en ze kunnen wat slomer/ slaperiger worden. Om daarna beter te worden en de klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of bijna verdwijnen. Soms heb je meerdere behandelingen nodig wil je effect hebben. Zeker als het om de geestelijke gezondheid gaat.

 

Dus schroom niet. Mocht je kind een behandeling nodig hebben, dan kun je altijd je kind laten magnetiseren.